Door spouwmuurisolatie te laten plaatsen kun je in korte tijd veel geld besparen op je stookkosten. Veel oude woningen hebben een spouwmuur maar is er geen isolerend materiaal aanwezig wat er voor zorgt dat warmte via deze muren kan ontsnappen. En dat is natuurlijk niet wat je wilt. Je kunt namelijk op deze manier veel geld laten liggen die je normaal gesproken het beste op een andere manier kunt besteden. Renoveerjehuis.nl heeft de voordelen en de mogelijkheden mooi beschreven op haar site.

Waarom zou je niet moeten kijken naar de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn er. Je kunt namelijk voor allerlei soorten materialen kiezen, zoals parels, chips, korrels ed. Deze worden dan in je spouwmuur gespoten en met lijm vastgezet. Zo wordt je huis droger en daardoor ook warmer. Op pagina https://www.renoveerjehuis.nl/energie/isolatie/spouwmuur/ lees je hier meer over.

Voordelen en nadelen

De voordelen van isolatie voor je spouwmuren lopen op. Er zijn er namelijk heel veel. Dit is goed om te weten want je wilt namelijk geld besparen. Volgens Renoveerjehuis.nl krijg je meer wooncomfort en is de kans op warmteverlies velen malen kleiner. Op die manier kun je dus behoorlijk op je stookkosten besparen. Er zijn dus heel veel voordelen. Echter heeft deze isolatie vorm ook nadelen. Ga daarvoor naar de nadelen pagina van die website.

Bron: Renoveerjehuis.nl