Als u een warmtepomp gaat kopen dan is dat vaak een hele onderneming. U betaald niet alleen een aardige investering, maar het is ook een grote klus. Er moeten enkele leidingen de grond in worden gebracht. Ook zult u een warmtepomp voor twintig jaren willen gebruiken. Het is daarom goed om te weten dat er ook een warmtepomp garantieregeling is.

Wat is de garantieregeling precies?

Het beste kunt u met de verschillende aanbieders van een warmtepomp bespreken wat de warmtepomp garantieregeling precies inhoudt bij hun. Laat alles mooi en goed op papier zetten. Kijk naar de verschillende mogelijk. Vraag meerdere offertes op en laat ze direct de warmtepomp garantieregeling benoemen in de offerte. Zo kunt u niet alleen de prijzen, maar ook de warmtepomp garantieregeling bekijken bij de verschillende bedrijven.

Wat mag u verwachten van de garantie?

In de warmtepomp garantieregeling zal een garantie op de warmtepomp zelf geboden worden. Ook kunt u een garantie op het werk krijgen. Misschien is het bedrijf welke de warmtepomp komt installeren aangesloten bij een branchevereniging? Dan kunt u goede voorwaarden verwachten en ook goed werk.

Een garantiefonds?

Als de installateur ook is aangesloten bij een garantiefonds dan is uw aanbetaling verzekerd en ook dat het werk daadwerkelijk wordt uitgevoerd. En dat ook als het bedrijf failliet mocht gaan.

Kies de beste installateur en de beste warmtepomp met een goede warmtepomp garantieregeling! Dat is natuurlijk het beste. En om dit te doen is het verstandig om zoveel als mogelijk offertes aan te vragen. U kunt dan alle opties met elkaar gaan vergelijken om de beste oplossing te selecteren.

Warmtepomp prijzen

Er zijn volop aanbieders van warmtepompen in ons land. Misschien heeft u ze nog niet eerder gezien, aangezien u er nog niet op heeft gelet. Als u er aandacht aan besteed of een keer een uurtje gaat surfen over het internet dan zult u vele warmtepomp aanbieders zien in ons land. En ze kennen hun eigen warmtepompen met hun eigen warmtepomp prijzen.

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Kijk naar de opties van de warmtepompen. Laten we de soorten voor u opsommen. Zo zijn er de volgende warmtepompen:

  • Een lucht-lucht warmtepomp
  • Een lucht-water warmtepomp
  • Een aarde-water warmtepomp
  • Een water-water warmtepomp

En al deze verschillende warmtepompen komen met hun eigen warmtepomp prijzen.

Wat zijn de warmtepomp prijzen nu?

Het is afhankelijk van welke warmtepomp u wilt hebben en ook hoe groot deze moet zijn en op welke plaats deze komt. Een warmtepomp is echter beschikbaar voor u vanaf 1.500 euro. Dit is zonder de kosten van de installatie. Het beste is om bij verschillende aanbieders een offerte op te vragen, zodat u de exacte warmtepomp prijzen voor uw woning leert kennen.

Waar vindt u een warmtepomp verkoper?

Het gemakkelijkste is om via het internet op zoek te gaan naar een warmtepomp aanbieder. U kunt meerdere offertes opvragen via het internet. En de aanbieders van de warmtepompen kunt u vinden door in Google of Yahoo (de zoekmachines op het internet) te gaan zoeken naar een warmtepomp aanbieder. Vervolgens selecteert u de beste offerte op basis van de prijs en de kwaliteit van de aanbieder en van de warmtepomp.

Premie warmtepomp

Ook in Vlaanderen en Wallonië is het mogelijk om een premie te ontvangen voor een warmtepomp. Een warmtepomp is erg handig en kan jouw energierekening doen verlagen. Ga naar: premie warmtepomp.

Zie:

Subsidie warmtepompen