Als u een nieuw huist gaat bouwen, pas verhuisd bent en wilt gaan verbouwen of al heel lang in uw huis woont en de woning wilt veranderen kunt u een tegelzetter inschakelen. Soms zien de tegels er erg oud en gedateerd uit. U kunt voor tal van verschillende tegels kiezen en een goede tegelzetter kan uw tegels plaatsen. Door de juiste tegelzetter te hebben komen de tegels geweldig aan de muur. De tegelzetter kan samen met de nieuwe tegels uw hele woning veranderen. Het is geweldig om te zien hoe uw woning er weer vele jaren tegenaan kan gaan.

Gaat u het zelf doen of niet?

Als u zelf handig bent en zeker weet dat de tegels er goed op komen te zitten is het mogelijk om de klus zelf te klaren. Misschien komen de tegels in de kelder of op een andere plek? Het is belangrijk om te zorgen voor de juiste voegafstand, te beschikken over de juiste gereedschappen en moet u de juiste techniek gebruiken.

Tegelzetter voordelen

Als u een tegelzetter gaat inzetten dan zult u de vele voordelen ontdekken. Laten we enkele tegelzetter voordelen voor u opsommen, zodat u hier ook snel mee bekend raakt. De grootste tegelzetter voordelen zijn:

 • U hoeft zelf de tegels niet te plaatsen
 • U hoeft geen speciaal gereedschap te gaan kopen
 • Iemand met veel ervaring zal uw tegels plaatsen
 • De tegelzetter zal voor alles zorgen van A tot Z
 • Alles wordt op de juiste manier afgevoerd

Een van de grootste voordelen van een tegelzetter is natuurlijk dat de klus op de juiste manier wordt uitgevoerd. U hoeft niet bang te zijn dat de tegels er scheef aan komen te zitten. Ook hoeft u niet bang te zijn dat de tegels er na een paar dagen weer afvallen.

Waarom kiezen voor een tegelzetter en het niet zelf doen?

Tegels zetten is een waar vak. Het is belangrijk om de tegels op de juiste manier op de muur en op de vloer te krijgen. Het is belangrijk dat de tegels op de juiste afstand worden afgesneden en ook dat de voegruimte niet te groot is. Daarnaast is het legpatroon ook belangrijk.

Iemand die niet iedere dag een tegel in de hand heeft zal meer moeite hebben om de tegels op de juiste manier te leggen of te plaatsen. Het is daarom slimmer en beter om een tegelzetter in te huren en te genieten van alle tegelzetter voordelen.

Tegelzetter garantieregeling

Het inhuren van een tegelzetter gaat vaak samen met een aardige investering. Het is daarom goed om ook afspraken te maken over wat u mag verwachten en of er een tegelzetter garantieregeling is. Een tegelzetter garantieregeling kan ervoor zorgen, dat u topwerk krijgt! En ook nadat de tegelzetter al weer weg is bang hoeft te zijn dat de tegels weer naar beneden komen vallen of scheef gaan zitten. En dat is natuurlijk ook belangrijk.

Waarom is een garantieregeling belangrijk?

We hebben het net al aangestipt. Het is belangrijk om een tegelzetter garantieregeling te krijgen om zeker te weten dat de tegels niet scheef gaan zitten, verschuiven of verzakken. De kans dat dit gebeurt is niet erg groot. Het is echter wel een fijn gevoel dat u een tegelzetter garantieregeling heeft. Het is echter belangrijker om een tegelzetter garantieregeling te krijgen, omdat dit aangeeft wat de kwaliteit is van de tegelzetter. Een tegelzetter garantieregeling zorgt ervoor dat u een goede indicatie heeft van de kwaliteit van de tegelzetter.

Geen garantieregeling?

Als er geen tegelzetter garantieregeling is dan moet u zich afvragen of de tegelzetter wel voldoende achter zijn werk staat. Het is belangrijk om te weten of de tegelzetter garantieregeling wel of niet wordt gegeven. Als er geen tegelzetter garantieregeling is dan kunt u beter doorzoeken naar een andere tegelzetter.

Tegelzetter inhuren

Een tegelzetter inhuren is een slimme zet. Vaak overschat met wat men zelf kan doen. Het is belangrijk om de tegels op een perfecte manier aan de wand of op de vloer te krijgen. Een tegelzetter inhuren zorgt ervoor dat dit mogelijk is. Kies ervoor om een goede tegelzetter in te huren, zodat u vele jaren kunt genieten van de tegels aan de wand.

Wat doet een tegelzetter?

Laten we een aantal werkzaamheden opsommen welke een tegelzetter voor u kan doen om uw tegels aan de wand te krijgen:

 • Een tegelzetter maakt de vloer waterpas
 • Een tegelzetter berekent alle benodigdheden voor de klus
 • Natuurlijk plaatst de tegelzetter de tegels op de vloer en de wanden in uw huis
 • De vloer is perfect
 • De tegelzetter gebruikt het juiste legpatroon voor uw tegels
 • De tegelzetter ruimt alles mooi op

Het eindresultaat is het enige wat telt!

Natuurlijk is het eindresultaat het belangrijkste. Een tegelzetter inhuren doet u natuurlijk om een mooie tegelwand of tegelvloer te krijgen. Kijk naar de referenties en de aanbevelingen van een tegelzetter om een goed eindresultaat te krijgen.

Hoe vindt u de beste tegelzetter?

Het beste is om vrienden en familie te informeren naar een goede tegelzetter. Een tegelzetter inhuren welke aanbevolen wordt door een vriend of familie is vaak veel gemakkelijker. Ook kunt u op het internet gaan zoeken naar een goede tegelzetter. Informeer dan altijd naar de referenties van een goede tegelzetter.

Tegelzetter kosten

Als u een tegelzetter gaat inhuren dan wilt u natuurlijk de tegelzetter kosten weten. Het is belangrijk om te weten wat de kosten gaan worden van de tegelzetter en de tegels. Natuurlijk is een op maat offerte van de tegelzetter kosten het beste. Echter misschien wilt u graag weten hoeveel een tegelzetter grofweg kost. Laten we u een goed beeld van de tegelzetter kosten geven, waarop u later een specifieke offerte kunt opvragen bij een tegelzetter.

Een voorbeeld van de tegelzetter kosten

Graag geven we u een voorbeeld van wat het kost om vloertegels te laten plaatsen door een tegelzetter. We geven u dit voorbeeld, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van de tegelzetter kosten. De prijzen hieronder zijn voor een oppervlakte van vijfentwintig vierkante meter en meer. Daaronder is het vaak wat duurder. Alle tegels hebben eenzelfde formaat en de ondergrond is mooi vlak. Ook is de vloer op de begane grond en niet de zesde verdieping. Bij de prijzen komt trouwens nog wel belasting! Bij het lijmen van de tegels zijn de prijzen als volgt:

 • Bij tegels van 30 en 30 centimeter tot 50 en 50 centimeter zijn de tegelzetter kosten 19 euro per vierkante meter. Dit is uiteraard zonder de kosten van de tegels zelf.
 • Bij tegels van 30 en 60 centimeter tot 60 en 60 centimeter zijn de tegelzetter kosten 22 euro per vierkante meter. Dit is uiteraard zonder de kosten van de tegels zelf.
 • Kosten van het lijmen zijn 8 euro per vierkante meter
 • Natuurstenen zijn wat moeilijker te leggen en kosten 3 euro meer per vierkante meter

Het zijn slechts voorbeelden! Wees slim en vraag een offerte op bij een tegelzetter om de exacte prijzen te ontdekken.

Tegelzetter uurloon

Het lijkt soms interessant om het tegelzetter uurloon te weten. U kunt namelijk een tegelzetter ook per vierkante meter inhuren of voor een totaalprijs voor een hele klus. Dat is vaak een stuk interessanter dan om een tegelzetter per uur in te huren. Dit gebeurt vaak alleen als u een reparatie moet laten uitvoeren of wanneer een of twee tegels vervangen moeten worden.

Kies de juiste tegelzetter

Het is belangrijker om naar de kwaliteit van het werk te kijken dan naar het tegelzetter uurloon. Ook als u meerdere offertes ontvangt is het belangrijk om eerst naar de kwaliteit te kijken van de klus om pas daarna te ontdekken wat de kosten zijn. En kijk zeker niet naar het uurloon als het om een grote klus gaat. Als iemand niet zo snel werkt dan kan zelfs een laag uurloon nog duur zijn. Het is beter om te kijken naar de totaalprijs.

Wat is het tegelzetter uurloon nu eigenlijk?

Het tegelzetter uurloon varieert van 35 tot 50 euro per uur. Dit is vaak nog zonder de voorrijkosten. Ook kan het tarief per vierkante meter zijn of voor een totaalopdracht.

Een goede prijs?

Wat is nu eigenlijk een goede prijs voor een klus of voor een tegelzetter uurloon? Een goede prijs voor een klus is een prijs waarbij u volledig tevreden bent en ook de tegelzetter tevreden is over de vergoeding die hij heeft ontvangen. Zo bent u beiden tevreden en kunt u allebei genieten van een mooi stukje werk. De tegelzetter kan door naar de volgende klus en u kunt nog vele jaren genieten van een mooi stukje vakmanschap. Uw tegels zullen nog vele jaren op de vloer liggen of aan de wand zitten. En dat is natuurlijk waar het om gaat. Of niet?