Wat is er nu lekkerder dan om even snel een lekker stuk snoep te eten of een heerlijke koek? Vaak heb je een hongergevoel of zin in iets lekkers, maar is de afstand tot de supermarkt of het tankstation te ver weg. Ook kan het zijn dat je de afstand niet ver vindt, maar dat je er geen tijd voor hebt om er helemaal naartoe te lopen. Het is daarom goed om een snoepautomaat op je werkplek te hebben. Je kunt dan immers snel wat lekkers halen zonder hier over na te hoeven denken. En je kunt daarna met een dosis vernieuwde energie weer aan het werk gaan. Het is werkelijk te gek om te ontdekken hoe een snoepautomaat het leven op het werk totaal kan veranderen. Het wordt plots een stuk zoeter!

Een snoepautomaat huren of kopen?

Als je als werkgever nadenkt om een snoepautomaat op het werk te nemen dan kom je voor de keuze te staan om of een snoepautomaat te kopen of te gaan huren. Als je een snoepautomaat gaat huren dan zal je iedere maand een vast bedrag moeten betalen. En als je ervoor kiest om een snoepautomaat te kopen dan zal je een aanvangsinvestering moeten doen. In beide gevallen zal je zelf de automaat moeten vullen met snoep en de reparaties en het onderhoud moeten uitvoeren. Het is daarom slimmer om ook over een derde optie na te denken.

Een totaalpakket van snoep, onderhoud en een automaat!

Bij deze mogelijkheid betaal je een maandelijks bedrag aan een beheerder van de automaat. Deze zal vervolgens zorgen, dat de snoepautomaat altijd werkt. En ook zal hij ervoor zorgen dat de automaat altijd gevuld is. En dat is natuurlijk een zorg minder. Je hebt dan wel een automaat, maar je hoeft er geen tijd of energie in te steken. Je hoeft er alleen maar energie uit te halen in de vorm van snoep, hartige hapjes of een gezonde appel.

Kosten snoepautomaat

Als je een snoepautomaat gaat kopen of huren dan is het goed om de snoepautomaat kosten te kennen. En het is natuurlijk niet meer dan logisch dat je eerst de kosten wilt weten voordat je een beslissing gaat maken. Zeker als je nog twijfelt tussen huren of kopen of een full service contract is het goed om de kosten in beeld te hebben.

De kosten van een full service contract

Een full service contract is een contract waarbij de leverancier van de snoepautomaat ook het onderhoud doet en het vullen van de automaat. Eigenlijk hoef je nergens naar om te kijken en hoef je alleen de rekening te voldoen. Vraag verschillende offertes op om een beeld te krijgen van deze kosten.

Kopen of huren en de snoepautomaat kosten

Als je een snoepautomaat gaat kopen dan zijn de snoepautomaat kosten een maandelijks bedrag. Daarnaast betaal je voor het snoep wat je in de snoepautomaat doet. Als je het snoep iets duurder verkoopt dan zullen de totale kosten wat lager zijn naargelang hoeveel je verkoopt. Hetzelfde geldt als je dit doet bij een gekochte snoepautomaat . De snoepautomaat kosten bestaan bij huren of kopen ook uit het onderhoud van de automaat. Hier moet je natuurlijk wel rekening mee houden. Zeker als je deze twee opties wilt vergelijken met een full service contract.

De aankoopkosten

Alleen bij het kopen van een snoepautomaat heb je een aanvangsinvestering. Het is natuurlijk een som geld welke je in een keer moet voldoen. Het is echter goed om te weten dat het fiscaal te verrekenen is. Vooral als je winst maakt is het daarom gemakkelijker om hiervoor te kiezen. De belasting sponsort dan ook een deel van de snoepautomaat kosten.

Snoepautomaat huren

Een alternatief op een snoepautomaat kopen is natuurlijk om een snoepautomaat te huren. Het grote voordeel is dat je geen hoge aanvangsinvestering hoeft te doen. Dus zonder een hoge uitgave te doen is het toch mogelijk om een snoepautomaat op het werk te krijgen of binnen je organisatie. En dat is voor velen een positieve ontwikkeling. Het is mooi om te zien welke verschillende opties er zijn om een snoepautomaat te krijgen en om zo het moraal te verhogen. Een extra dosis energie in de vorm van wat lekkers zorgt er vaak voor dat de productiviteit ook stijgt. En dat is natuurlijk goed nieuws.

Wat zijn de kosten van een snoepautomaat huren?

Een snoepautomaat huren gebeurt natuurlijk niet voor niets. Het is niet vreemd dat je graag wilt weten wat de kosten zijn. Hier zijn echter verschillende antwoorden op te geven. Het is daarom beter om bij verschillende leveranciers een offerte op maat op te vragen. Op basis van het aantal personeelsleden kan er voor iedereen een andere prijs uit de bus rollen. Ook is het afhankelijk of je bij de leverancier ook snoep gaat inkopen of niet.

Kijk naar de mogelijkheden!

Door meerdere offertes op te vragen krijg je de mogelijkheid om een keuze te maken. Een keuze op basis van de kosten per maand en ook de keuze op basis van de kwaliteit en het contract met de leverancier. Soms is een automaat zelfs helemaal gratis, zolang je maar bij de leverancier een specifieke hoeveelheid snoep inkoopt. Het is dus even passen en meten wat het beste is voor jou. Je zal zeker de juiste keuze maken en volop smullen van al het lekkers uit je nieuwe snoepautomaat.

Snoepautomaat kopen

Als je een snoepautomaat op het werk wilt hebben dan is een mogelijk om de snoepautomaat te kopen. Een snoepautomaat kopen is geen moeilijke keuze voor veel bedrijven. Het voordeel is immers dat er eenmalig een investering gedaan moet worden welke fiscaal aftrekbaar is, waarna je eigenaar bent van de automaat. Bij huren zal je immers altijd, jaar in jaar uit, kosten blijven maken voor de snoepautomaat in je bedrijf of organisatie.

Het onderhoud van de automaat

Natuurlijk moet je wel rekening houden met de kosten van het onderhoud van de automaat. Je zou in plaats van tegen kostprijs de automaat te vullen hier een kleine opslag voor kunnen rekenen. De gebruikers betalen dan uiteindelijk ook (deels) mee voor het onderhoud. Hierdoor kun je een kostendekkende snoepautomaat in je bedrijf krijgen.

Voordat je een snoepautomaat gaat kopen is het verstandig om bij verschillende leveranciers een offerte op te vragen. Op die manier is het mogelijk om een betaalbare snoepautomaat te krijgen met een uitstekende kwaliteit. En dat is natuurlijk waar het om draait!