Een van de goedkoopste manieren om een hekwerk aan te brengen is het gaashekwerk. Het wordt vaak gebruikt om een tuin te omheinen of dieren en openbare plaatsen. Graag vertellen we je meer over het gaashekwerk en de kosten ervan.

Wat zijn de kosten van gaashekwerk?

De prijzen verschillen van 2,50 euro tot 25 euro per vierkante meter aan gaashekwerk. Het tuingaas en het kippengaas zijn de goedkoopste manieren van gaashekwerk. Je moet erop rekenen, dat er ook nog een aantal kosten bijkomen. Het gaat dan om de montagekosten en de bevestigingspalen. Een hekwerk van een tuin van 5 meter bij 9 meter van 1,25 meter hoog kost inclusief montage rond de 750 euro in totaal. Een kippenren van 5 meter bij 5 meter en van 1,2 meter hoog zal rond de 45 euro kosten. Alleen de montagekosten zitten hier niet bij in. Vaak doet men het zelf. Echter dat hoeft natuurlijk niet.

Wat is gaashekwerk?

Het gaashekwerk wordt van metaaldraden gemaakt. Het wordt gepuntlast of het wordt tot gaas gevlochten. Hierna kan het gaas op verschillende manieren bewerkt worden. Het wordt vaak ook verzinkt of gegalvaniseerd. Het is hetzelfde! Het gaas wordt in een zinkbad gedompeld. Het gaas wordt dan goed beschermd tegen corrosie en roesten. Coaten is ook mogelijk bij gaashekwerk. Het wordt geverfd met een poedervorm om het daarna af te bakken. Doordat de verf in het gaas gebakken wordt zal het niet gaan verkleuren. Ook het onderhoud is veel gemakkelijker. Plastificeren is ook mogelijk. Er komt dan een laagje plastic op het gaas terecht. Het wordt sterker en ziet er ook een stuk mooier uit. Het is perfect om in de tuin te gebruiken.

Gaashekwerk met klimop

Gaashekwerk is een zeer goedkope manier om een hekwerk te krijgen. Het wordt veel gebruikt om dieren, tuinen en openbare plekken mee te omheinen. Ook kiezen veel mensen voor gaashekwerk met klimop. Het is betaalbaar en binnen een zeer snelle tijd erg groen. Het is mooi om te zien en daarnaast ook erg stevig. Het zorgt voor een ideale afrastering van je tuin of terrein. Het is voor zowel bedrijven als particulieren een ideale oplossing.

Wat kost gaashekwerk met klimop?

Het gaashekwerk is niet zo duur. Voor 2,50 euro tot 25 euro heb je al een vierkante meter. Het kan tuingaas zijn en ook kippengaas, als je voor een goedkope oplossing wilt kiezen. Het is goed om te weten, dat je ook aan bevestigingspalen moet denken en er montagekosten zijn. Een paal kost tussen de 20 en 150 euro, afhankelijk waar je voor kiest. Vervolgens kun je ook nog een bovenlat gebruiken om het mooi af te werken en steviger te maken.

Natuurlijk zijn er daarnaast ook nog de kosten voor de klimop. Een achtertuin van 5 meter diep en 9 meter breed zal met een harmonicagaaswerk van 125 centimeter hoog en klimop op het hekwerk rond de 800 euro kosten.

Wat kost jouw hekwerk met klimop?

Het is natuurlijk mooi om een indicatie te hebben van de kosten. Het is echter beter en belangrijker om een exacte offerte te hebben voor jouw kosten. Vraag daarom meerdere offertes op bij verschillende bedrijven om zo een goede oplossing te krijgen voor een eerlijke prijs.

Hoge hekwerken

Voor verschillende terreinen is het nodig om een hoog hekwerk te hebben. Op die manier is het mogelijk om het gebied beter te beschermen en af te schermen. De hoge hekwerken zijn natuurlijk ook beschikbaar bij vele verschillende leveranciers. Ook kun je uit verschillende soorten hoge hekwerken kiezen. Je kunt kiezen voor een sierhekwerk, een spijlen hekwerk of een dubbelstaafmat hekwerk. Er zijn tal van mogelijkheden.

Waarom een hoog hekwerk kiezen?

Als je voor een hoog hekwerk kiest dan is het vaak om een gebied beter te beschermen. Er zijn volop mogelijkheden om met een hoog hekwerk je spullen beter te beschermen. Anderen kunnen dan minder snel het terrein op gaan of komen. Ook is het een stuk moeilijker om spullen zo maar over het hekwerk heen te tillen. Zeker in combinatie met een rol prikkeldraad of een andere afscheiding is het mogelijk inbrekers no beter af te schrikken.

Wat kost een hoog hekwerk?

Hoge hekwerken zijn natuurlijk wat duurder, doordat ze meer materiaal nodig hebben. Het ligt er echter helemaal aan waar je precies voor kiest. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken. Hiervoor kun je het beste meerdere offertes opvragen om zo een goed en beter beeld te krijgen van de mogelijkheden. Let hierbij op de garanties, de kwaliteit en ook de prijzen van het hoge hekwerk. De prijs is hierbij in eerste instantie het minst belangrijk.

Sierpoort

Er zijn vele verschillende poorten waar je gebruik van kunt maken. Een van de poorten waar veel mensen voor kiezen om hun tuin wat mooier te maken is een sierpoort. Een sierpoort maakt een tuin vaak helemaal af. Er zijn volop mogelijkheden om uit te kiezen.

Wat kost een sierpoort?

Om een goede beslissing te nemen rondom de poorten waar je uit kunt kiezen is het slim om te weten wat er beschikbaar is en wat de kosten zijn. Een van de mogelijkheden is om te kiezen voor een sierpoort welke van hout is of van metaal. De metalen poorten kunnen op verschillende manieren afgewikkeld worden. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen voor een looppoort voor 150 euro tot een schuifpoort van 2000 euro. Er zijn volop mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Naast de kosten van de sierpoort zelf zijn er ook nog kosten om de poort te plaatsen. Kies voor de sierpoort welke jij mooi vindt!

Er zijn verschillende soorten metalen poorten waar je uit kunt kiezen. Een sierpoort kun je ook op verschillende plaatsen gebruiken. Het kan voor je tuin zijn, maar ook voor de oprit bijvoorbeeld. Er zijn diverse mogelijkheden om een mooie klassiek ogende sierpoort te kiezen of juist een houten sierpoort.

Een goede prijs!

Door meerdere offertes op te vragen van verschillende bedrijven om een sierpoort te maken is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de opties welke je hebt. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om een mooie sierpoort te krijgen. Een sierpoort welke past bij de rest van je tuin of bij de oprit. Niet alleen op het gebied van de kosten, maar ook op het gebied van de kwaliteit en garanties welke je mag verwachten.

Bron:

Hekwerken